Dr. Völner Pál

EsztergomBajcsy - Zsilinszky utca 11.2. választókerület
2014 Aug. 4 11:57

Romanek Etelka a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje Esztergomban

ESZTERGOM, 2014. AUGUSZTUS 2.  – Romanek Etelka a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje Esztergomban az október 12-i önkormányzati választásokon. Völner Pál, a Fidesz választókerületi elnöke az Esztergomi Vár Lovagtermében mutatta be a város polgármester- és képviselő-jelöltjeit.

Romanek Etelka a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje Esztergomban

Tovább »
2014 Aug. 2 11:29

Beszámoló a szakképzésről és a diákmunka helyzetéről Esztergomban

Az esztergomi Strigonium Zrt. a belvárosi temető történelmi jelentőségű síremlékeinek rendbetételére, valamint turista információs pontok üzemeltetésére és adminisztrációs munkára vár diákmunkásokat augusztustól - mondta sajtótájékoztatóján a társaság vezérigazgatója, aki a diákmunkások foglalkoztatásának megszervezésében kiemelte a megyei kereskedelmi és iparkamara szerepvállalását és segítségnyújtását.

Beszámoló a szakképzésről és a diákmunka helyzetéről Esztergomban

Tovább »
2014 Apr. 14 13:26

Köszönjük!

Köszönöm a 22.835 szavazatot, mely 9.293-mal több, mint az utánam következő "kormányváltó" koalíció jelöltjéé! Bencsik János kollégám szavait idézve én is köszönöm a velünk dolgozó aktivisták százainak hónapokon át tartó fegyelmezett és szorgalmas munkáját. Köszönöm a türelmet, mellyel elviselték a baloldali koalíció soha nem látott mértékű mocskolódó és gyűlöletet szító kampányát! A gyűlöletkeltés kultúrája felett ismét felülkerekedett az egymásba vetett bizalmon alapuló együttműködés kultúrája. A választás részletes eredményei itt találhatóak: http://valasztas.hu/hu/ogyv2014/861/861_0_index.html

Köszönjük!

Tovább »

Dr. Völner Pál

Esztergom, Bajcsy - Zsilinszky utca 11.
eseménynaptár